Ei mingeid trikke

Rahumäe luitelisel nõmmikul ei olnudki täna muud kui joosta jooni mööda, etteantud punktide järjekorras. Mõnest punktist sai lausa 3x läbi keerutada.

Rahumäe luitelisel nõmmikul oli täna ainumas trikk see, et veidi pime oli, rohkem siiski linnakumaline poolpime. Mõni aga pimestas täielikult oma pähe asetatud gestaapoga.

Rahumäe luitelisel nõmmikul oli täna vaja noppida kokku 24 punkti. Mõnega neist puterdas Zazibea lootusetult (üleval serva peal kadus 4(41) veidi käest; 9(43)st jooksin mööda 20(35)sse ja hangusin täielikult viimases 24(39) olevate küngaste vahel).

Rahumäe luitelisel nõmmikul oli täna vaid korra vaja järsaku servast üles puhkida. Mõned lõksud olid aga paigutatud liivaväljale kaevatud aukude ja puudealuste juurikate näol.

Rahumäe luitelisel nõmmikul oli täna lampidega virvendajaid päris tihedalt. Mõned punktivahed sai nii teiste sabas sörkida.

Rahumäe luiteline nõmmik oli täna paigutatud kaardile mõõtkavaga 1:7500. Mõned numbrid kaardil tunduvad aga kahtlasevõitu, näiteks teepikkus 6,52 km.


Muidu on mul endiselt kultuuriga probleeme. Näiteks on mul raske mõista seda kultuuri, mis sunniks mind võtma oma bemari, sõitma sellega elumajadest mõnisada meetrit eemale suvalise plangu taha, keset olmeprügi alla uppuvat "loodust". Väljuma bemarist, asetama palstikpudeliga kihisevad joogid ja krõpsupakid bemari kapotikaanele, laskma autost välja tulvata ohjeldamatul diskomuusikal ning nautima seda joovastavat väljasõitu sõpradega ümber auto seistes ning mulisedes. Tollega on küll see positiivne omadus, et see on nautlejatele ja kõikidele kaasaelajatele täiesti tasuta ja häppeningi läbiviijad ise ei tule ka selle peale, et võimudelt oma aktsioonide eest tasu nõuda. Mhmh, ma vist otsin seda kultuuri valest kohast. Äkki peaks hoopis maride juurde sõitma, mitte lootma et keegi päris kultuuriinimene siin kohapeal midagi hingekosutavat selleks tegelikult ettenähtud kohas pakkuda suudaks. No vahel mõned üksikjuhtumid ikka suudavad ka.

Aga tegelt, mu kaevurilambi patareid hakkavad läbi saama ja ilmselt ma sellepärast viimast punkti kohe ei leidnudki ;)

Comments

Popular Posts