3x varvas märg ja mitte üks särg

Vahel, kui minna pahkusisse iseendaga , siis ei tule mitte millestki mitte midagi välja. Ei kribimisest ega metsas uitamisest.

Vaatamata ajutisele mõõnale, on Zazibea siiski mõned korrad märgade taimede vahel punkte otsimas käinud.

Kautla.
A-raja 6,2km läksid valdavalt suunalt kaldumise ning risus rüselemise tähe all. Metsa leidus mitmesugust, ka sellist, mis üritas jalga läbistada ja end haavatuna tunda lasi. Kraave selliseid, millest kostus sulpsatusi koos vandesõnadega, inimeste, mitte kalade poolt tekitatud. Hea rada, aga metsaga sõbrunemine ei edenenud - tegin päris võimsaid lisakaari.


Männiku.
Igavavõitu teevalikud. Taas A-rada, mil pikkust 6,5km. Mu meelest kole palju rada mööda otsi ja vähe mõtlemist. Mille tulemusena lõpu poole kaevikute rägas enam ülesannet piisava tõsidusega ei võtnud ning pea laiali otsas teiste järgi jupp aega lollusi produtseerisin enne kui 48 kätte sain. Raiden tegi seevastu oma senise tilluraja parima tulemuse :)



Andineeme.
Suure ponnistamisega vedasin end kohale. Punkt 36 - kolm kivi kuskil sõnajalgade all oleks mu metsa vist jätnudki. Kõndisin tollest oma kolm korda edasi-tagasi mööda, kuni lõpuks keegi hea punktist lahkuja viitas, kuhu poole minna. Mets ja rada olid huvitavad. Ettejuhtuvad orienteerujad mõnusalt sõbralikud. Äike ja rahe muutis kruusateed mudaojadeks ning kraavides sai mõõdukalt mulistada.




Vahel, kui oled iseendaga veidi pahuksis, vedid ennast kõigele vaatamata päevakule. Lunastad tüki paberit, mille peal on punased rõngad, mis ütlevad, mida sa pead lähima tunni sees tegema.

Comments

Popular Posts