Kollaste võidukäik

Varsakabjad võistlevad võililledega kraavipervedel. Kummal on rohkem. Õisi.
Võililled sirguvad võidu rakvere raipega põllu äärtes. Kummal on rohkem. Õisi.
Mesilased rõõmustavad.
Üks osa inimkonnast püüdis end täna õhtul rõõmustada Ihasalu metsades, lenneldes kontrollpunktilt punktile.
Enne lendlema asumist tuli meie pesakonnal küll jõuda natuke pärast Kuusalu tõdemusele, et Leesi ja Neeme on veidi erinevad kandid, kus Ihasalu otsida ning enne kohale jõudmist kulus terve Neeme tee Jägalast alates tolmlemisele, sest suurem osa teekattest oli lihtsalt lahkunud.
Ihasalu metsad on kiired ning ükspuha, millise kivi taha või kraavinurka rajameister on punktid sokutanud, enamus trassist sujub läbi hõreda männisalu. Et päevaku miljöö ikka õige oleks, oli eelviimane punkt (51) visatud tümasse mereäärsesse võpsikusse. Ringiga oleks ehk mudast pääsenudki. Ebakindla põhjaga maastikul lödistamise korvas tee viimasesse punkti - vaade helehallile Kaberneeme lahele.
Teel koju kiiskas maantee servades õhtuvarjude taustal kollane õite meri veelgi kollasemalt. Taevas roosalt sekundeerimas.

Comments

Anonymous said…
Kaardi kesk- ja lõunaosa pakkus samast harvendusraiutud soometsa, raagus vaarikat täis kavanud kraavipervesid lõputu mudaväljana realiseeritud ojalammi kus poolest säärest mudas mütates meenus rajameistri info - peaks pääsema kuiva jalaga... kümnete kaupa orienteerujate eest põgenevaid metskitsi. Lisaboonusena kaardi idaservas üks KP mis mõnisada meetrit eemal oma õigest asukohast paiknes (lageda järgmine lõunapoolsem nurk).

Popular Posts