Kadrioru lahtised 2019

Üks asi on inimesed uue aasta vastuvõtmiseks lihtsalt tuppa kokku ajada ja neile midagi hamba alla panemiseks ette valmistada. Teine asi on neile sinna juurde ka mõnetunnine vimkadega o-ülesanne lahendamiseks koostada.

Sel aastal sattus ekstraordinaarse juhtumise tõttu meie pesakonnale aukohus o-harjutus läbi viia. Tegemist on aga kindlasti ka o-kaugemate persoonide jaoks täiesti läbitava missiooniga, mida jõulukilode vähendamiseks kasutada.

Mängureeglid on lihtsad:

1) Lae alla kaart: link
2) Trüki soovitavalt veekindlale paberile.
3) Lae alla legendid: link
4) Trüki ka need.

Kaardil on kontrollpunktid. Punktid ei ole maastikul tähistatud. Osaleja eesmärk on igas kontrollpunkti asukohas leida sellele sobiv legendi kirjeldus ja lahendada punktipaigaga sobiv ülesanne. 

Vastus on numbriline ja see tuleb kirjutada vastava legendi juurde. Iga õigesti läbitud kontrollpunkti eest saab ühe punkti. Vastuste õigsusest tagasiside saamiseks saada vastused lahtised@kadriorg.org. 

Alusta ja lõpeta endale sobivast kohast. Abiks on kaasavõetud kirjutusvahend, mõõdulint ja huumorimeel. 

Võistlusformaadis starditi 01.01.2019 kell 00:19 Mäekalda 10B maja ees ning pärale tuli jõuda tagasi samasse punkti kella 3:00ks. Seega võid tõepärasema fiilingu saamiseks valida pimeda aja koos vihma ja tuisuga. Lubatud oli kasutada abivahendeid - suuski, ratast, rongi, kanuud …


* * *

Sellest kuidas meil Näärilaksul ei läinud, järgmistes sissekannetes.

Comments

Popular Posts