Pikkade jalgade suvi

Ranitsaid kandvad jalad vudivad juba üpris argiselt kooli vahet, aga suvi sirutab endiselt pikki sääri.

Mõned jalapaarid kannavad nuppu, mis mõnes proosalises päeva osas kaotab ajuti tasakaalu. Kui igapäevane toimetamine asendis jalg-kaela-taga liiga spagaatlikuks osutub, on päris paslik pikaks venitatud koibi Saku taga soos proovida ära kasutada. Äkki saab hallolluse ka kallerdusest vabaks.

Kohe alustuseks sattusin piirkonda 'Põdra singel'.

Kui rattamehed kasutavad singleid kodarate kõveraks väänamiseks, siis muul juhul tekkis tunne, et kohe astub püünele pikkade jalgade ja kõrge turjaga isend, kes ulub mõnda üksildast viisijuppi.

Aga ei, välja ilmusid ainult eluka poolt maha jäetud kärbsed, kes klammerdusid innukalt juustesse. Selline seltskond sundis ka varbaid pikemaks kasvatama.

Nii sai alates kolmandast punktist kulgeda edasi endiselt mööda singleid, aga vähe tolerantsemas flooras. Raiesmikke ilmestasid I.Šiškini kolme karu poolt maha jäetud puutüved ja sipelgate poolt üles korjatud okkad.

Muidugi, te võisite ka seeni teha.

Või nagu juhtus ühe mu töökaaslasega kui ta lapsele lasteaeda järgi läks ja uuris, mida nad ka täna tegid. "Täna tegime seeni". No jaa, niikaua kui sa ei ole veel näinud neid nimelipikutega varustatud plastiliinist moodustisi, siis jaa, võib-olla tahaksid kasvatajaga lähemalt vestelda.

Kahe kolmandiku peal tekkis võimalus telegrafeerida oma asukohast ja emotsioonidest või mõnda muud meeleolukat kui soebra suennipaev just nueued meelde tuli. Tõsi, atribuutika näis tiba tõrkes olevat.

Lõpukilomeetriks olid alajäsemed uueks rabaponnistuseks päris lühikeseks kulunud ning enne eelviimast punkti jäin sootuks toppama ühes pohla kohas. Pildusin punaseid kerasid hammaste vahele ning mõtisklesin kas pähklid on ka juba valmis.

Sellest filosoofilisest mõttepausist singeldasin kuidagi lõpuni.

Suvi sammub oma lõputute käimadega edasi. Mina idüllitsesin kekseldes tagasi.

Comments

Popular Posts