Haiguste ravi. Kontrollitud.

Aastaajad on siitkandist varvast visanud. Või mis see õieti on, mis väljas valitseb - leige jaanipäev?

Sellise tatise ilmaga, mil endalgi nina vesistama kipub ning rohelised mehikesed ringi möllavad, esialgu viiruseks kehastunutena, on endiselt parim haiguste ravi mõõdukas liigutamine värskes õhus. Kadunud aastaaegade kiuste.

FullSpeedNoMistakes, XII vaatus leidis aset Järve parkmetsas ja ümbruses. Mille muutis oluliselt füüsilisemaks  viie kilomeetri jooksul Tallinn-Lelle raudtee ületamine kümnel korral.

Uskudes rajameistrit, kes uskus Elroni infot, pidi tõenäoline porgandiga põkkumine juhtuma 11.32. Millise põõsa taga mul sel kellaajal viibida õnnetus, teab ilmset ainult kohalik vares.

Ja polegi oluline. Pealetungivate tõvekollide teraapia oli garanteeritud. Võib-olla natuke sidruniga teed, aga kõik rohupudelitesse valatud või ümmargusteks seibideks pressitud keemilised formaadid on epideemia peletamiseks sügavalt mõttetud.

Ja polegi oluline. Kui suutsid üle libiseda tervise liuradadest, siis kõik muu oli puhas rõõm lumevabast samblast. Tõsi, keerukust oli vähem kui nädal tagasi Lümandus, ent kaardilugemist jagus.



Hommiku aitas pärastlõunaks keerata o-ülesannete lahendamine siseruumides. Kuristiku Gümnaasiumi poolkorrused ja trepikäigud olid Tomi-Andre poolt muudetud nutikaks  keerdkäigustikuks. Aastaaegade kohal viibimine ei olnud enam oluline.

Punnseisu tuli klattida päris mitmel korral. Esimeses ringis tekkis viiendast kuuendasse punkti läbikäigu otsimisel kassiahastuse eelne seisund, millest aitas eemalduda vaid teadmine, et teised ju kuidagi saavad.

Nagu elu näitas, ei toimunud arengut ka teise ringi ajal. Kaamelimeeleheide jõudis kohale kui pika pingutusega oma meelest üheksandasse punkti jõudnuna selgus, et tegemist on siiski vale korrusega ning kogu lahenduskäigu korstnasse, või siis vähemalt ventilatsioonišahti kirjutada võis.

Ja polegi oluline. Füüsis normaliseeritud. Vaim ergastatud. Heade inimeste tekitatud võngete käes viibimine ei saagi teistmoodi lõppeda.

Comments

Popular Posts