O-week 4. päev Vääna-Jõesuu

Neljapäeval sumasin Vääna-Jõesuu rannaluidete vahele sama entusiastikult nagu eelmise päeva linnamaastikele.

Ja kui see tuhm tormlemine esimesed neli punkti jõe ja mere vahel, oligi veel rohkem jõu peale liivasel pinnasel siblimisele, siis pärast jõge, punktid 5(40)-6(54)-7(51)-8(52)-9(36) nõudnuks terasemat keskendumist reljeefile, sest välja kukkus nagu varajane mustikaotsijast tuuseldis mingite küngaste vahel.


10(53) oli hea teevaliku etapp, mille ma enda rahustamiseks lahendasingi mööda teed ning ühtlasi möödudes 16(37)st, mille asukoha pärastiseks selgeks sain, sest nagu hiljem punkti juurde tagasi jõudes selgus, otsisid mõned seda oma väite kohaselt lausa tunni. Ajal on metsas oma mõõde.

11(53)-12(50) venitas veel jalgu kõhu alt pikemaks, et siis taas raja esimesest poolest pool-tuttaval reljeefil ennast rakendada järgmised neli punkti  - 12(50)-13(42)-14(34) ja 15(41), millest viimast esimeses pooles hoolega igast küljest juba takseerinud olin.

16(7) auk suure männi all, mida suur puu hästi varjata oskas, mulle üllatusi ei valmistanud.

Viimased kaks punkti läksid aga 9-kraadise vihma embuses ning iseenesest oli peamine eesmärk võimalikult kiiresti võssist välja saada.

Hea rada. Ja ütlemata mõnus keskus värskelt esimese kooliaasta tegutsenud Vääna-Jõesuu 6-klassilises kooli hoovis, mis endise pioneerilaagri asemele rajatud. Väga sümpaatne päevak.

PS WC-putkade olemasolu päevaku keskuses on väga tervitatav nähtus.

Comments

Popular Posts