O-week 1. päev VÕM

Rocca al Mare poole kimasid esmaspäeva õhtul läbi ummikulise linna, nii vähem tuntud o-nädala kui suurema kuulsusega Robert Planti fännid, keda ühendas asjaolu, et paljud neist üritasid oma tranduletile leida parkimiskohta kuskil Rimi ja Jäähalli vahepeal.

Põdrad olla juba hommikul pärale jõudnud, väidab Postimees.

Igatahes, need kes õigel ajal Nätsi tuuliku juurde saabusid, said Kahala vesiveski juurest startides, ümber talude õigesti siblides, mõne tühise kilomeetri pärast, uuesti tuuliku all istet võtta.

Suurepärane keskus.

Kui siblimise osa detailidesse natuke põhjalikumalt süveneda, siis sealt võib leida ülearuses koguses veakesi ja valesid teevalikuid, mis päädis eriti totra mudasse kinnijooksmisega enne vaatepunkti.

Juba esimesse punkti (32) arvasin targem minna ümber aia paremalt, kui taipasin et rõvedas võsas trügimise asemel on parem aiaauke kasutada.

2(53)-3(56)-4(54) olid paras labürint ja vähe eklektiliseks jäi varase maa-arhitektuuriga tutvumine Kolga, Roosta ja Jüri-Jaagu näidetel.


Kui 5(69)sse minek palju variante ei andnud, siis 6(36) ja 7(35) võimaldasid taas erinevaid sirg- ja kõverlõike punktide ja aiaväravate ühendamisel.

Päris jamaks läks 8(33)sse minnes, kus ma ei suutnud otsustada, kummalt poolt aiamaad lähenda, kuni selleni välja, et jupp aega ei tuvastanud kaardilt, kummal pool aeda tähis tegelikult on. Nii tuli veidi zett'ilik trajektoor.

9(41), 10(42) taas pooltoonidega võimalikud variatsioonid. Kuigi nagu elu näitab, et sprindil ei maksa pikalt sarnaste teevalikute üle juurdlemisele aega pühendada, pigem anna jalgadele valu, aeglase pea kompenseerimiseks.

Nii olidki 11(43) ja 12(44) lihtsuse tõttu valvsuse hajutamiseks, et siis 13(45)sse mingit arusaamatut lõiget läbi metsanuki ette võtsin teha, mis lõppes eriliselt songerjas söötis mätaste vahel.

Sellega kaasnes moraali langus, mida näitab veenvalt ebakindel 14(64)sse kivi punkti minek mööda puu-tsee taguseid ringi kooserdades ja kõhklev liikumine 15(71)sse Pulga talu hoovis.

No tõesti, kas kahanev kuu saab põhjustada nii dramaatilist rabedust.

---

Raiden liikus M12 rajal ja nentis, et olla maru lihtne olnud. Kui ma siis uurisin, et miks ta ei jooksnud, vaid jalutas, väitis ta, et meri oli nii ilus olnud ja üldse ta tahtnud ringi vaadata ja süveneda ümbrusse, küll jõuab neid punkte ka vahepeal võtta.

Normaalne lähenemine. Ma ei näinud pooli asju.

Comments

Popular Posts