Katsed o-koolis

Kesklinna koolipaanikute hulgas on lõppenud üks etapp ning selle markeerimiseks oli paras Pirita majandusgümnaasiumi taga metsas läbi viia värskendav o-õpe, et klassikaliste neljapäevakute avaüritusel reinventeerida oma teadmised klassikalisest o-rajast.

Laps on tõesti arenenud vahepeal. Suudab iseseisvalt lugeda nööriraja kaarti ja üritab sobival juhul otse lõigata. Üksikutes elementides, nagu näiteks reljeef, vajab veel pisut järelõpet. Igatahes on see piisav, et saada vastuvõetud taaskord sõbralikku pulgakommi lutsivate o-laste perre.

Nagu tänases Ekspressi anekdoodis, siis ega lolle vanemaid ei maksa metsa lasta.
Sprindi päevakud alamõõdulistel kaartidel on viinud selleni, et esimest punkti hakkasin ikka kole vara otsima. Jaan seevastu ei tahtnud kraavilodus pesitsevatele partidele peale astuda ja sattus nii mõnelgi puhul valede kraavide otstesse. Mõned punktivahed aga saatis teda rebane, kes lõpus otsustas siiski ühte teist punkti külastada.

Lõpptuemusena  skoorisime aga kõik omad punktid ning meelehead valmistas tõdemus, et võpsikus õnnestus jalad kuivaks jätta. Ilmsesti oleme oodatud ka järgmistele üritustele sõltumata saavatud kohast pingerivis.


Seda Pirita kaarti ma ei hakka siia mitte üles panemagi. Seda on kõik niikuinii näinud.

Comments

Popular Posts