Sise-o Reaalkoolis

Aitab luulelisest meeleolust ja siirdugem reaalsuse manu.
Täisnurkse kolmnurga hüpotenuusi ruut võrdub kaatetite ruutude summaga.

Stardikolmnurga peal seda teoreemi tõestada ei saa. Küll aga oli täna võimalus endale üht ja teist tõestada Reaalkoolis. Järjekordne sise-o oli kohale meelitanud kaugelt üle saja praktiku.

Tänased kaatetid õnnestus hüpotenuusiga siiski oluliselt ladusamalt kokku panna kui päris esimesel korral.
Igasugused trikid saaliuste, keldrikorruse ruumide, külgtreppide korruste kinnipanemisega ning peatrepi osalise sulgemisega olid vähemuses. Teisel ringil oleks ju võinud mõne koridori või trepi ikka kinni tõmmata.

Korra kogu seda matemaatikat läbi teinuna, oli nüüd sedavõrra lihtsam, et kaardi järgi maja lahtimõtestamiseks väga palju aega ei läinud. Ometi õnnestus korra parem ja vasak tiib omavahel segi ajada ning valesse klassi punkti järgi põigata. Samuti tekitas segadust esimese korruse poiste-wc punkt, kus tuli läbida uks, mida markeeris kolnurk. Valepidi kolmnurk. Igaks juhuks alustasin trepi juurest uuesti, aga jõudes taas sama kolmnurga ette riskeerisin endast vale mulje jätmisega ja tõin pissuaaride vahelt punkti ära.

Ning kui jalad pole ikka harjunud mööda astmeid niipalju päeva jooksul edasi-tagasi väntama, siis nad õhtul natuke valutavad. Ega toda poleks ju pruukinudki ekstra tõestama minna.

Reaalsus oli see, et inimesed olid täna kordades reipamad kui pea kuu tagasi. Valguse võidukäik on alanud.

Comments

Popular Posts