Spiraalorav

Hommikuhämaruses silmi lahti lüües märkasin akna taga kastanil sebivat oravat. Neid siin kandis mõned on. Kevadel leian rõdu lillekastidest pähkleid.
Täna oli Mustamäel potentsiaalne kohtumisvõimalus spriraaloravatega.
Vahel võivad oravad aga õige mõrvarlikud olla, kui uskuda ammuseid uudiseid.    

Mis see muud täna olekski saanud olla, kui kolm korda Vanaka nõlval nagu oravas üles-alla silgata. Rada spiraalselt kokku keritud nagu üleskeeratav vedru - kuni kümnenda punktini viimast korda üles ja siis viis järgmist punkti lahti keriva vedruna nõlva alla finishisse tagasi viskamas. Nagu need mänguasjad. Sel juhul miks mitte "suund-o nokkiv kana".

Esimesel üles turnimisel teise punkti kerge lumekihiga kaetud Vanakal, sai kere mõnusalt soojaks ja jalad lahti. Kahju, et seal suusa- ja kelguhooaeg veel alanud polnud, oleks saanud slaalomioravat ka praktiseerida. Nõmme turu taga teel kolmandasse, lendas üks vares selja taha, ehmatas oma kraaksatusega poolsurnuks. Varesed ja oravad on ikka omavahel sõjajalal olnud. Neljanda punkti leidmisega tegin sulaselge vea, ilmselt käbivaenulik paik. Ülejäänud läks tasase kulgemisena, korjates jalutavate kodanike kummastavaid ilmeid - võib-olla mõni vaagis, kas pakkuda tihnikutes tuulavatele kaardiuurijatele mandleid.

Comments

Risto said…
http://4.bp.blogspot.com/_8CwY58H6ysg/SySnLk0rYhI/AAAAAAAAAbU/IQRAWQzibmo/s1600-h/spiraalorav_v.jpg
Zazibea said…
See on cool. Nägin seda etsi blogis -
http://spordilinn.blogspot.com/2009/12/spiraalorav.html

Suht geo*kauge inimesena ei jaga matsu, kuidas see tegelikult tehtud on.

Mõte keris endal siit omasoodu, et soomlased võiks oma Jukola jälgimise tehnoloogia 3D peale viia. Või siis RouteGatget'is, vead rajaläbimise lamedal pinnal ära, aga pärast võrdlemist teed ruumilises mode's.

Popular Posts