Karud enam ei maga

Lillepi pargis ei pruugi rullivaid persoone poolsurnuks ehamatada mitte ainult karud, vaid tänastel õhtutundidel tuias, sörkis või kihutas ka terve kähmakas sama segaduses orienteerujaid risti-põiki ruleerijatel jalus. Sel ajal kui kodanikud Pirita Selverist rahumeelselt oma õhtuseid oste sooritasid, valmistus teine osa kodanikkonnast selveri taga võpsikus ennast ette tõsisematesse metsadesse siirdumiseks, et mitte öelda päikselised päevakud näikse alanud olevat.

Tõsi, eks üks ja teine üritus ole kalendrist vastu vaadanud juba varem, aga just täna päiksele keeranud ilm andis põhjapoolsetelel aladel kaardiga sehkendajatele õige fooni ja fiilingu.

Mul on hea meel, et rajameister oli raatsinud nii palju punkte keskealiste rajale sokutada. Ning Pirita lõputult läbikammitud rajad ja augud suutsid natuke ikka üllatada, mõni lohk on veel külastamata. Kuigi pikkadest jooksulõikudest ei päästa sel kaardil vist miski. 1:10000 mõõtkavas detailide rohkus küll veidi tapab - mingid väga suured orientiirid tuleb enda jaoks välja nokkida, et mitte kribusse uppuda.



Eilegi antud võimaluse kasutasin ära. Sootuks vihmahallimas meeleolus Viimsi mõisa pargis ja ümbruses -  segapaaris teade. Kompassi rahvas on tolerantne ja nii moodustasin skisoidse segapaari iseendaga, läbides kaks tuuri pargi väga pehmel pinnasel, kus lisaks dokumenteeritud tiikidele leidus ka mõningaid kaardistamata veekogusid. Väga mudajas kogemus, aga võib-olla üks viis hulluse ravimiseks.




Comments

Kaur said…
Sa kirjutad ikka täiega armsasti. :)
Zazibea said…
Ole Sa tänatud, Kaur :)

Popular Posts