Tõde ja valgus


Märtsihommik võib tõotada kõige magusamat kassi-ilma.
Siis kui perenaine kerib ennast jälle diivanile päikselaigu sisse kirjandust sirvima, samal ajal kui väljas lõõtsub põhjakaarest pärit tuul. Peremees võib ju koera välja saata.

Selline kehalisest kasvatusest paastumine võib viia juba enne paastukuu lõppu paraku ootmatult kiirelt võidule nurmkana, nagu raatsisid meelde tuletada töökaaslased, kes mäletavad nii mõndagi kaheksast ja poolest tööaastast asutuses, millest sai tehtud värske töxit:


Ning et isegi viimasele kohale pretendeerides võib verekäkkide manustamisel hommikusöögiks olla vormile kahetisi resultaate, siis tuli valida o-harjutused südalinnas.


Muidugi, märtsihommik võib olla ka hea algus kaalukamate valikute tegemisel. Õhtu lõpuks võib ainult imestada kui palju on ikka neid, teljel tööstuslik põhi - orjanduslik lõuna, kes viivad ilmselt prügi ka välja trampides ümber maja tõrvikuvalgel. Et oleks ikka tõde ja valgust.


Tulles tagasi võitluse juurde nurmkana vormiga, siis Lembitu (milline sümboolne algus) pargist sai valida seikluslikuma kaardilehe, millel 16 numbriga lahtrit ning lootus, et pääseks kuidagi ühe kandidaadi linnutamisega, jäi tuvi ja tema sugulaste lohtuseks.

Hõlmikpuu lennujaama trammiga kihutavate turistide taustal 

Seekordsed suuremad tähiserõngad olid küll hea variant neile, kes armastavad kaardi üldistatumat kujutamist, kuid mitte nii hea selles osas, et tähis ei paiknenud mitte rõnga keskel vaid kuskil rõnga sees. Mis oligi seekordse enesetäiendamise mõte - tutvuda terasemalt legendiga ja püüda sellest hoo pealt aru saada.



See võis põhjustada nii mõneski kevadkuises hommikuses kohvilauas vaateid veits juhmide nägudega tüüpidele, kes nende tagahoovis oma sportlikku vormi olid asunud parandama.


Tõsi oli päris lihtsaid punkte ning kaasvõistlejate sotsiaalvaatlemine reetis nii mõnegi päris puu ja aianurga, kuid esines ka rabedamaid hetki, näiteks punktides 3 ja 13.


A niisugune see pühapäevane tõde oli: Haigekassa eest, USA saatkonna kaameraväljas, kellegi parklas, Kosmose taga, hõlmikpuu najal, Woodstockist väljas, kuskil prügikasti kõrval, Söögiplatsi ümbert, Välisministeeriumist mööda, Postimehe toimetuse ligi, jäisel lombil, Heliloojate Liidu kuuldel, tagasi seal kus kõik algas.


Hurmav arhitektuurne vaheldus hunnitus kevadises kõdus.

Nii valgust täis.

Comments

Popular Posts