Sprindikärg

Siis kui kured on jätnud pesad, mesilased täitnud kärjed, suvi sulgenud silmad, piiludes udukanga alt ligitikkuvat sügist, siis on o-kalender järsku tihedalt sprinte täis.

Siis kui päike ei jaksa enam kõrgele hüpata ning õhtud muutuvad aina mustemaks, siis laseb o-kalender lürpida suveriismete paistel sprindisuppi.

SRD kolmiksprint Kodasool oli muhedas künklikus metsas mõnusalt planeeritud radadega seente vahel sirgeldamine.


Toda sai teha kolmes jaos erinevas formaadis, et kõikide seenepaikadega korduvalt eri nurkade alt tutvuda - suunas, reljeefis ja sundvalikus.


Reljeef oli kaardilt vaidlusteta väljaloetav ja kiduravõitu liikumiskiiruse pärast tekkinud ohked võis samblasse summutada.

Mets sooje inimesi täis.
Imavere sprint oli muhedas ebakünklikus Järvamaa alevikus mõnusate jokalaste korraldatud majade vahel traageldamine.

Aedadest tulvas näkku paksu õunte lõhna, päike paistis silma, spordihoone üllatas läbikäikudega. Elemendid kaardilt olid täiendavat diskussiooni põhjustavalt väljaloetavad ning kehvavõitu kulgemistempo üle ägamised võis liumäelt alla lasta.

Küla sooje inimesi täis. 

Haabneeme sprint oli arvatavas headuses teadmata miljöös, sest mul ei õnnestunud ennast kolmapäeva õhtuks kloonida.

Pühapäevane EMV sprint Otepääl on karjuvas vastuolus Sügisjooksuga Tallinnas ja mul on endiselt kahtlused, et ei pruugi õigel ajal õnnestuda ruumi ajanihet tekitada. Talvepealinn sooje inimesi täis, kilulinn kilusid täis.


Neljapäeval lahjendasin päeva lõpuks emotsioone Randvere kivide vahel. Mõned jäid ette, mõned jäid ette koos punktitähisega, mõned punktitähised nõudsid lisaks aimamistele terasemat sotsiaalvaatlust kaaskondsete liikumistrajektooride osas.



Siis kui neljapäevakud on jätnud kalendri, sprindid täitnud muljetekärje, on suvi suletud. Siis on o-kalender lehti veel täis. 


Comments

Popular Posts